Gesprekspartner
voor vrouwen
in leiderschapsposities

Josephine van der Vossen

Female Leadership

Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden in hun carrière. Om ze te helpen succesvol te zijn en te blijven. Ik geloof in de kracht van vrouwelijk leiderschap en deel graag mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven, als headhunter en ondernemer, in mijn rol als mentor voor vrouwelijke leiders. Ik begeleid vrouwen in de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten, bij het onboarden in een nieuwe management-, directie-, bestuur- of toezichtrol, of bij het onderzoeken van een nieuwe carrière stap.

Ik help mijn gesprekspartners om ze in hun kracht te zetten. Ik doe dat door te luisteren, scherp te bevragen, te challengen, en met realiteitszin te adviseren.

Ik ben nuchter, positief, onafhankelijk, doelgericht, integer en werk op basis van vertrouwen en resultaat. Na een intake gesprek maak ik een op maat voorstel.

Over mij

Als oprichter van Partners at Work Executive Search heb ik ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van topvrouwen in hun carrière. Daarvoor heb ik een internationale carrière in het bankwezen gehad. Ik heb ervaren hoe corporate life werkt en er veel geleerd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het ondernemerschap, waar mijn interesse in de ontwikkeling van mensen en organisaties samenkomt. Ik onderken het belang van vrouwelijk leiderschap en begeleid vrouwen in leiderschapsposities om succesvol te zijn en te blijven in hun carrière.  

Daarnaast ben ik lid van de Raad van Advies van WIFS (Women in Financial Services) en ben lid geweest van de Cliëntenraad van Tergooi MC. Ik heb Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en ben MBTI, 16PF en TMA gecertificeerd. Recent heb ik de opleiding Transactionele Analyse bij Phoenix afgerond en volg ik momenteel een Commissarissen opleiding.

Ik ben getrouwd met Dries en heb 2 dochters. Ik sport (waterskiën, roeien, golfen, krachttraining), en reis graag met een bijzondere liefde voor Frankrijk. Verder hou ik van lezen, kunst en cultuur, lekker eten en een goed glas wijn.

Female Leadership Advisory

Gesprekspartner voor vrouwen in een leiderschapsrol

Onboarding

Mentor bij de start van een nieuwe baan: succesvol zijn en blijven

Career Coaching

Gids voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Over mij

Female Leadership Advisory

Gesprekspartner voor vrouwen in een leiderschapsrol

Onboarding

Mentor bij de start van een nieuwe baan: succesvol zijn en blijven

Career Coaching

Gids voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Testimonials

INTERESSANTE LINKS

In de media

Zo nu en dan verschijnt er iets leuks in de media of lees ik zelf een interessant artikel wat ik graag deel met mijn netwerk.